w3c

Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 24,00 zł.
· Profesjonalny sprzęt w Twojej kuchni – termometr kulinarny to niezwykle proste i łatwe w użyciu narzędzie, przydatne podczas pieczenia, wędzenia i gotowania mięs.
· Intuicyjna skala – termometr, oprócz zwykłej skali temperaturowej, posiada również graficzną podziałkę, wskazującą idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
· Solidne wykonanie – termometr wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest odporny na wysokie temperatury i nadaje się do pieczenia, wędzenia i gotowania wielu potraw.
· Ochrona przed uszkodzeniem – do termometru dołączona jest plastikowa osłonka, za pomocą której ochronisz szpikulec z sondą przed zabrudzeniem oraz uszkodzeniem.
W naszym sklepie dbamy o Państwa dane osobowe - zapraszamy do zapoznania się z polityką prywatnośc
Zasady płatności i dostawy znajdą państwo tutaj.
Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca go przed zabrudzeniami i uszkodzeniem pozwoli Ci cieszyć się jego funkcjonalnością przez długi czas!
· Profesjonalny sprzęt w Twojej kuchni – termometr kulinarny to niezwykle proste i łatwe w użyciu narzędzie, przydatne podczas pieczenia, wędzenia i gotowania mięs.
· Intuicyjna skala – termometr, oprócz zwykłej skali temperaturowej, posiada również graficzną podziałkę, wskazującą idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
· Solidne wykonanie – termometr wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest odporny na wysokie temperatury i nadaje się do pieczenia, wędzenia i gotowania wielu potraw.
· Ochrona przed uszkodzeniem – do termometru dołączona jest plastikowa osłonka, za pomocą której ochronisz szpikulec z sondą przed zabrudzeniem oraz uszkodzeniem.
Intuicyjna graficzna skala umieszczona na termometrze pozwala Ci nie tylko na wykonanie pomiaru od 0 do 120 stopni, ale również na określenie idealnej temperatury do pieczenia mięs, w zależności od ich rodzaju. Rysunki zwierząt umieszczone na skali podpowiedzą Ci w jakich temperaturach najlepiej przygotowywać drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę oraz wołowinę.
Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz szpikulec – sondę w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm, a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę.
Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia oraz gotowania mięs i twórz potrawy, jak najlepsi!
CECHY
· Długość: 5.4 cm
· Szerokość: 5.4 cm
· Wysokość: 14.5 cm
· Masa: 35.0 g
· Jednostka wyświetlania temperatury: °C
· Kolor tarczy: biała
· Rodzaj: analogowe
· Sonda: szpilkowa
· Zakres pomiaru temperatury [°C]: od 0 do 120
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 150,00 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 118,00 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 32,00 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 23,00 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 42,00 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 27,99 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 9,50 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 26,00 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 15,99 zł.
Najniższa cena tego produktu w ciągu ostatnich 30 dni wyniosła 42,00 zł.
rty
ewr